O nama

Mladi smo, ali s iskustvom. Provjerite.

Tko smo mi?

Z

nanje jezika je izuzetno tražena i poželjna komunikacijska vještina i u najboljim i u onima manje povoljnim ekonomskim uvjetima. Poslovni izazovi postaju sve veći otkako je i Hrvatska snažnije nego ikad prije usmjerila svoj razvoj i djelovanje prema svijetu. Svaki strani jezik kojim se sigurno i samouvjereno koristite otvara Vam nove mogućnosti i prilike za zapošljavanje te napredak u karijeri. Znanje jezika nikada neće izaći iz mode i nikada neće prestati biti stvarna potreba u svijetu u kojem se granice komunikacije, suradnje i rada pomiču strelovitom brzinom.

Ako ste usmjereni na svladavanje novih vještina, ako volite učiti u dobrom raspoloženju i prema vlastitom ritmu, ako želite komunicirati s lakoćom i na stranim jezicima – postanite i Vi dio Minimonda.

Ovdje, u Minimondu, učimo s ciljem da naučimo, ali forma bez sadržaja ne znači ništa, stoga nam je najvažnije postići takvu atmosferu nastave u kojoj ćete učenje doista voljeti. Naša misija je postići da svladate živi jezik u njegovom kulturološkom kontekstu, da osjetite stvarnu melodiju jezika i počnete ga sa sigurnošću koristiti u svim prilikama. Podučavanjem stranih jezika želimo Vas potaknuti na osobni rast i podržati Vas na Vašem putu do uspjeha.

Minimondo je novi svijet koji smo izgradili na starim, već iskusnim temeljima. Možda nas se sjećate iz razdobolja dok smo djelovali kao Ferial, a zatim i pod imenom Učilište Svijet? Novo ime zapravo je tek jedna stepenica više u našem dosadašnjem dugogodišnjem radu tijekom kojeg smo sakupili veliko profesionalno iskustvo i koje ćemo sada rado podijeliti s Vama.

Odvažite se na avanturu i zakoračite u šareni svijet različitih jezika, kultura i načina življenja. Učite i naučite strane jezike u Minimondo školi stranih jezika.

Kontakt info

MINIMONDO
Senjska 102, 47 000 Karlovac

Tel: 047 400 128
Mob: 098 246 584

E-Mail: info@minimondo.hr
Web: http://www.minimondo.hr

Reference

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUA-INVEST d.o.o.
BANCO POPOLARE CROATIA
BENEFIT PROMET d.o.o.
CAT LOGISTIKA TERETI
DAFU d.o.o.
DD
DRVOTRGOVINA
DRŽAVNA UPRAVA ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE
ERSTE BANK
GU d.o.o.
HRVATSKE ŠUME
HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
KARLOVAČKA ŽUPANIJA
KERAMIKA MODUS
LUKO d.o.o.
MIOŠ Karlovac
NITEH d.o.o.
OBRT PRIMA TEAM
ODETA d.o.o.
ORDINACIJA DR. LENDLER MARINA
ORDINACIJA OPĆE MEDIC, DR.D.PROLIĆ ALANOVIĆ
PA-VIN
RAČUN.-FINANC.USLUGE V.Janeš
RAIF
RENATO p.p.
SALDO obrt za računovod.usluge
SANTANA EXCLUSIVE
SLUNJČICA d.d.
T.O. SATEL
TECHNOCOMMERCE
TURBOTEH
U.T.O AMI
WIENERBERGER ILOVAC
ZPTO PLEMIĆ

Krenite zajedno s nama u svijet novih mogućnosti!

Upišite već danas željeni tečaj.

Zašto odabrati nas?

1. Najbolji predavači

Ponosni smo na iskusan tim naših predavača među kojima su i izvorni govornici. Predavači se kontinuirano usavršavaju na seminarima u zemlji i inozemstvu. Svi su redom zaljubljenici u svoj posao, a ljubav prema stranim jezicima rado će prenijeti i na Vas.
U našim učionicama dočekat će Vas sljedeći predavači:
Engleski: Anamaria Halar Kasunić, Tomislav Delač, Martina Pudina, Petra Lipak, Jelena Despot, Kristina Cindrić Banović
Njemački: Kristina Fisel Stražanac, Danijela Kikić Dakić, Helena Dobrosavljević, Mirjana Bošnjak, Maja Mikulec Rogić
Francuski: Valentina Gambiroža, Mirna Matijević Danilović
Španjolski: Monika Ocvirek
Talijanski: Danijela Domboš
Ruski: Elena Eror, Tomislav Stojković
Švedski: Helena Dobrosavljević
Češki: Ana Željeznjak

2. Ugodni prostori

Naše novouređene učionice prilagođene su nastavi u grupi kao i individualnoj nastavi. Prozračne i svijetle, uređene su i opremljene namjenski, upravo za održavanje tečajeva i radionica. U njima ćete se osjećati ugodno i učiti u opuštajućoj atmosferi. Posebnu pažnju posvetili smo prostoru za naše najmlađe polaznike.

3. Lokacija

Minimondo škola stranih jezika smještena je u Karlovčanima dobro poznatoj Senjskoj ulici, na broju 102. Pogodna lokacija lako je dostupna bez obzira dolazite li pješice, biciklom, autom…Očekuje Vas i besplatno parkiralište ispred same škole.

4. Iskustvo

Minimondo je novi svijet koji smo izgradili na starim, već iskusnim temeljima. Možda nas se sjećate iz razdobolja dok smo djelovali kao Ferial, a zatim i pod imenom Učilište Svijet? Novo ime zapravo je tek jedna stepenica više u našem dosadašnjem dugogodišnjem radu tijekom kojeg smo sakupili veliko profesionalno iskustvo i koje ćemo sada rado podijeliti s Vama.

Polaznici su istaknuli što im se najviše sviđa kod nas

Predavači / 93%
Izbor jezika / 90%
Termini tečajeva / 80%
Fleksibilnost / 79%